начало контакт вход
отпечатай
» За нас

История

ЗиЗи ПРИНТ е създадена през 1994 г. в София, като център за предпечатна подготовка и графичен дизайн на книги, вестници и списания, работейки съвместно с Университетско издателство „Св. Климент Охридски“, издателство „Анубис“, издателство „Петър Берон“, издателство „Модул“ и ИК „Здраве и щастие“.
През 1995 г. създава две бързоразвиващи се книжарници, предлагащи богат асортимент от канцеларски материали, офис консумативи и учебни пособия.
През 1996 г. фирмата разширява дейността си като рекламна агенция, предлагаща широк спектър от услугите с сферата на печатната реклама - висококачествен офсетов-, сито, тампонен и дигитален печат.
Фирмата влага значителни средства в създаването и усъвършенстването на услугите си, като използва най-съвременните технологии в света на дигиталния печат, графичния дизайн и довършителните операции.

Мисията на фирмата е да спомага, съдейства и в крайна сметка да осъществява желанията, високите изисквания и потребностите на своите клиенти, с крайната цел да постигне комплексно обслужване отговарящо на всички стандарти и задоволяващо потребностите на клиентите в областта на печатната реклама, както и да бъде благонадежден, отговорен, бърз и ефективен доставчик на канцеларски материали и офис консумативи за кратки срокове и на изключителни цени.

От 2006 г. „ЗиЗи ПРИНТ“ предлага на своите клиенти и услуги в областта на уеб дизайна, като изграждане на сайтове, рекламни банери, тестове за достъпност и консултации.

Фирмата използва лицензирани продукти и техника на:

Microsoft Adobe Corel Norton Antivirus
Clipart deSIGN Clipart deSIGN    
       
Xerox
Fiery
Intel
HP
Epson
Toshiba
NEC & Philips
Ideal
Fellowes
GBC
COLOP

 

ZiZi PRINT
е запазен знак на ЗиЗи ПРИНТ. Другите лога и търговски марки са собственост на притежателите на правата им за ползване.