начало контакт вход
отпечатай
» Услуги

Уеб дизайн

ALADIN Building Elira Family
HAS Picant Siluet M
Viki Star WIK-Invest  Николай Йотов - визитка
Excellance MegaAuto DaniTrade
Ritel poxinox alextranstroi
Nova-vet    

Лого

Логото е необходимо на всяка една уважаваща себе си фирма, за да бъде уникална и по-лесно идентифицирана от клиентите си.
Ние сме реализирали редица проекти за лога, сред които на сп. Халите, Bitik Travel, N-Tech BG, magicGROUP, Galaxy Bowling Търново, Радинели 2003 и др.
Също така при нас можете да си направите векторизация на Вашето вече съществуващо лого.
Butik Travel Galaxy Bowling Велико Търново Списание „Халите“
MagicGROUP Magic Bowling N Tech BG
Radineli 2003    

Визитки

Визитките са лицето на фирмата и нейните служители. Те трябва да съдържат визуална и лесно достъпна информация за дейността на фирмата или просто да се отличават с индивидуалност.
ЗиЗи ПРИНТ дълги години печата визитки на десетки фирми и техните служители.
ACB A. Veder Biocheck
Bultime Диагностика Eurostars
Limera Mitvas Ogislav
Polyvac Царица Йоанна Smartcom

Листовки и флаери

Листовката (флаерът) е рекламен материал от една страница с малък размер, обикновено не надвишаващ формат А5, като дава информация за услуги, събития (концерти, изложби и т. н.)
Ние предлагаме, както дизайн, така и печат на малки и големи тиражи листовки с високо качество и дизайн.
Under construction

Брошури и каталози

При нас можете да си поръчате брошури и каталози - различни формати, размери и тиражи.
При нас се печатат редица малкотиражни издания като:
- Годишник на БАН - ИЕ;
- Автореферати;
- Продуктови каталози и др.
Under construction

 

ИЕ БАН

От името на Института по електроника при БАН изразявам нашата благодарност за поредната оказана услуга - предпечатна подготовка, печат и тиражиране на Годишник 2006 на Института по електроника, като отбелязваме високото качество и срочното изпълнение на поръчката.

Представянето и документирането на работа на института налага постоянно да търсим услугите на фирми от печетарския бранш. Нашите контакти с Вашата фирма датират от 2000 г., когато вече имахме голяма база за сравнение на предлаганите от различни фирми услуги. С удовлетворение отбелязваме, че професионализъмът, високото качество, прецизността и акуратността на Вашата работа ни направиха постоянен клиент на ЗиЗи ПРИНТ. Изпълнените през годините вече няколко десетки наши поръчки недвусмислено показват прогрес в развитието на фирмата: асортиментът на предлаганите услуги се обогати, качеството стана още по-високо, сроковете за изпълнение - неизменно приемливи. За всичко това благодарим още веднъж и изразяваме надежда, че нашето ползотворно и за двете страни сътрудничество ще продължи и в бъдеще.

ст.н.с. д-р Н. Герасимов
Зам. директор на Института по Електроника